- 737 693 360

Jestem absolwentką dwóch kierunków Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Ukończyłam studia inżynierskie na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka oraz studia magisterskie na kierunku Dietetyka. Uzyskałam tytuł specjalisty SOIT - Specjalisty Przyjaznego Insulinoopornym otrzymując certyfikat przyznawany przez Fundację Insulinooporność – zdrowa dieta i zdrowe życie. Swoją wiedzę cały czas poszerzam regularnie uczestnicząc w szkoleniach oraz konferencjach naukowych z zakresu dietetyki, psychodietetyki, psychologii oraz medycyny. W mojej pracy stawiam przede wszystkim na indywidualne i partnerskie podejście do każdego pacjenta, które jest kluczowe, aby osiągnąć zamierzone cele. Każdy pacjent podejmujący ze mną współpracę oprócz indywidualnego, dopasowanego do potrzeb i preferencji smakowych jadłospisu otrzyma wsparcie oraz opiekę, które wzmocnią jego zaangażowanie w działanie, co tym samym bezpośrednio przełoży się̨ na uzyskanie satysfakcjonujących i trwałych rezultatów. W zawodzie dietetyka najbardziej cenię sobie realny wpływ i pomoc w polepszeniu stanu zdrowia i samopoczucia moich podopiecznych. Pomogłam wielu osobom zmienić dotychczasowe nawyki żywieniowe, co w bardzo dużym stopniu wpłynęło na poprawę jakości ich życia na wielu płaszczyznach.